Búvárszivattyú WQ 18-18-0,75 Pro

101.000 Ft

Cikkszám: Búvárszivattyú WQ 18-18-0,75 Pro Kategória:

Leírás

Prémium búvárszivattyúk

Sokoldalú felhasználásra alkalmas. Egyszerű felépítésű szivattyúk, mégis megfelelnek minden kritériumnak és elvárásnak a szivattyúkat érintőleg, melyeket nehéz körülmények között használnak

A QDFU Prémium, WQ Prémium szivattyúk valók a legnehezebb munkákhoz, olyan mint építési területek víztelenítésére, szivattyúzásúra, bányákban.

A WQ Professional szennyvíz szivattyú, nagy ellenálló képességű a szennyeződés csiszoló hatásával és a szálas szennyeződéssel szemben. Általában derítők, szennyvíz aknák szivattyúzására alkalmas.

Felépítése a QDFU Prémium, és WQ Prémium szivattyúknak úgy van kialakítva, hogy a motor hűtése az oldalt beáramló vízzel megoldott, melynek kimenete a szivattyú felett van. További előnye az ilyen hűtésnek, hogy hűt lassú áramláskor is, és akkor is, amikor a szivattyú nem merül el teljesen.

Az, hogy a nyomócsonk a szivattyú tetején van megengedi, hogy a mérete kisebb legyen, így szűkebb helyeken is elhelyezhető.

A QDFU szivattyú rendelkezik speciális kivezetővel, mely intenzíven keveri a folyadékot, így kiszivattyúzza a leülepedett iszapot is.

WQ 18-18-0,75 Professional

max. teljesítmény. – 290l/min

max. emelőmagasság – 18m

motor teljesítmény – 750W

max. felvett feszültség. – 6A

kifolyócsonk/tömlő – 3”/75mm

szennyeződés max. átmérője – 8mm

kábel – 8m

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.