Thermoport 1100

483.000 Ft506.000 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Thermoport halszállító tartály erős és könnyen kezelhető, az ára verhetetlen.

Az új, nagyobb tartály egy darabból készül, hegesztés és szögelés nélkül. Élelmiszer-biztonsági műanyagból készül (PE), amely ellenáll a vegyi anyagoknak és a fertőtlenítőszereknek, segít fenntartani a bioflórát nagy halsűrűség mellett is. Kemény és ütésálló.

Nagy gondot fordítottunk a tervezésnél, hogy növeljük a víztömeg stabilitását. A lekerekített éleknek köszönhetően elkerülhetőek a halak sérülései.

A különleges felépítéshez (PE hab) a kisebb tartályok tervezéséből merítettünk ötletet, kitűnő szigetelést ad, csökkenti a felmelegedést és ezáltal állandó hőmérsékletet biztosít.

A Thermoport 1100-nak mindkét végén beépített üreges fogantyúja van. Új sajátosság, hogy mindkét hosszabbik oldalfalon ki van alakítva egy fogantyú, az oldallal egy síkban. Ez teszi a tartályt helytakarékossá és könnyen mozgathatóvá.

A fogantyúk alkalmasak a járműre való rögzítéshez. Tartósabb rögzítésre a tartályhoz rendelhető gyárilag beépített, rozsdamentes acéltartó.

A fedél gondosan megtervezett – mint a többi tartálynál is – könnyű a halak ki és berakodása.

Rendszerint az ekkora halszállító tartályok zsilippel vannak felszerelve (opcióként, felárral rendelhető). A szabvány zsilip (30×40 cm) vagy a különleges gömbzsilip (2 méretben kapható) is beszerelhető. (labdazsilip ld.: thermoport tartályoknál)

Egy másik fontos sajátossága a tartálynak, hogy az alja lejt, ez segíti általában a vízleeresztést.

Ürtartalom Külméret Fedél Súly
1100 l 165x98x82 cm 95×60 cm 70 kg

További információk

Leeresztő szelep

2"

Zsilip

gömbzsilip DN200, gömbzsilip DN250, standard zsilip (30X40)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.